Ads 468x60px

Tuesday, November 22, 2011

Hvordan at spille roulette

Det er enestående, fordi det har som vigtigste objekt af spillet en mekanisk anordning, hjulet er monteret i den ene ende af klud eller gulvtæppet. Den er opdelt i kvadrater med tal fra 0 til 36. Færdiggøre denne division med nummer 0, altid grøn.Roulette placeres alle indsatser i et område af den tabel, der indeholder individuelle numre. Dette område kaldes "tilgængeligheden af spil og kan placere indsatser på ethvert tal, især blandt fire tal i en kolonne eller et dusin bet.Hjulet bestemmer start af et spil, fordi når indsatser er lukket, hjulet starter spinding og en lille kugle er kastet i modsat retning af der.


Typerne indsatser kan placeres på roulette spil hjulet er:

-Satse direkte, hvilket er, når du satse på ét nummer, uanset hvad det er. Udbetales af 35:1 til alle dem, der er væddet på vindertallet.

-Væddemål kombination er når du satse på to numre og både betale lige så når enten går på en sandsynlighed for at vinde 17: 1.

-Satse gaden eller alley, spil roulette som væddemål på en række med tre tal. 11: 1 Er i dette tilfælde betales til vinderne.

-Satse på hjørnet, betaler det sig at nogen af de fire numre væddemål. Betale med sandsynlighed 8: 1 til vinderne.

-Satse online- eller seks tal, betaler roulette spil et af seks tal med gevinster af 5: 1.

-Satse kolonnen i en af tre indstillinger givet valg. Betale med en sandsynlighed på 2: 1.

-Væddemål dusin, når valget står mellem 1 og 12, 13-24 eller 25-36. Dette valg betalt med sandsynlighed på 2: 1.

- Og endelig satse på rød eller sort nummer, lige eller ulige eller lige høj eller lav, fordi de er 1 / 18 ned og 19-36 til høj. Alle disse spil løn 1: 1 (undtagen for direkte bet, fordi de ikke betaler, når tallet 0).

Der er to grundlæggende trin til at følge for at spille et spil roulette. Først skal du beslutte, om antallet eller grupper af tal, du ønsker at satse. Han bør derefter placere dine jetoner på enkelte tal eller fælles kanter. Tryk derefter på knappen for at starte spillet. Hjulet begynder at dreje og kaster bolden. Når det stopper, og hvis antallet er valgt, vil vinde beløbet. Og du kan starte spillet igen, men kun hvis du har nok penge til et spil. Når som helst kan du se tabellerne sandsynlighed og udbetalingen vil finde sted, når det korrekte nummer som Afspil er, hvad det er.

1 comments:

Unknown said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment